Профил на возачот: Justin Oakes

Информации за возачот

Име: Justin Oakes
Нац:  (Обединетото Кралство)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 126
Победи: 2
Подиуми: 19
Освоени поени: 351
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 1
Просечно поени/трка: 2.79

Омилени патеки

Fuji, Magny Cours

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 96 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 79 
Возраст: 31 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Javier Ortiz Сезона 61, Трка 9 Сезона 61, Трка 17
László Demmel Сезона 62, Трка 12 Сезона 62, Трка 17
Pedro Sousa Сезона 64, Трка 1 Сезона 64, Трка 17
Joao Casaca Сезона 66, Трка 1 Сезона 66, Трка 17
Jona Petla Сезона 67, Трка 4 Сезона 67, Трка 17
Alexandre Mourinha Сезона 68, Трка 9 Сезона 69, Трка 4
Akın Savas Сезона 69, Трка 7 Сезона 69, Трка 8
Fernando Fernandes Сезона 69, Трка 13 Сезона 69, Трка 16
Valdemaras Margis Сезона 70, Трка 16 Сезона 71, Трка 15
Gergo Gyenes Сезона 71, Трка 17 Сезона 72, Трка 4
Dmitry Zaitsev Сезона 72, Трка 13 Сезона 72, Трка 17
Attila Terdik Сезона 73, Трка 6 Сезона 73, Трка 17
Dyego Vila Сезона 74, Трка 7 Сезона 74, Трка 17

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000