Профил на возачот: Michele Bortolotti

Информации за возачот

Име: Michele Bortolotti
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 121
Победи: 42
Подиуми: 74
Освоени поени: 691
Пол-позиции: 44
Најбрзи круга: 36
Просечно поени/трка: 5.71

Омилени патеки

Melbourne, Suzuka

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 85 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација: 175 

Тежина (кг): 74 
Возраст: 32 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Juca Santos
Група:Rookie - 81
Плата:$1.950.000
Должина на договорот:16 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Nikola Marković Сезона 63, Трка 2 Сезона 63, Трка 11
Redewaan Williams Сезона 63, Трка 15 Сезона 64, Трка 5
Micka Trick Сезона 64, Трка 10 Сезона 66, Трка 9
Jovan Jovanovic Сезона 66, Трка 11 Сезона 66, Трка 15
Fernando López Сезона 66, Трка 17 Сезона 68, Трка 2
Juca Santos Сезона 68, Трка 14 Сезона 70, Трка 13
Wiz Comona Сезона 71, Трка 1 Сезона 71, Трка 12
Carlos Sousa Сезона 71, Трка 17 Сезона 72, Трка 9
Robin Sebők Сезона 73, Трка 1 Сезона 73, Трка 17
Juca Santos Сезона 74, Трка 13 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000