Профил на возачот: Carlo Maria Brancatelli

Информации за возачот

Име: Carlo Maria Brancatelli
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 79
Победи: 6
Подиуми: 20
Освоени поени: 243
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 5
Просечно поени/трка: 3.08

Омилени патеки

Magny Cours, Monza

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 96 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 65 
Возраст: 26 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Giuseppe Gianno
Група:Amateur - 68
Плата:$464.128
Должина на договорот:12 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Michal Lisy Сезона 66, Трка 1 Сезона 66, Трка 5
Christophe Wambeke Сезона 66, Трка 13 Сезона 66, Трка 17
Gabriel Schwarz Сезона 67, Трка 2 Сезона 67, Трка 6
Jan Kowalski Сезона 68, Трка 4 Сезона 68, Трка 13
Еvgeniy Muhin Сезона 68, Трка 17 Сезона 69, Трка 16
Will Elliott Сезона 70, Трка 1 Сезона 70, Трка 17
Will Elliott Сезона 71, Трка 1 Сезона 72, Трка 7
Fernando Fernandes Сезона 72, Трка 10 Сезона 73, Трка 1
Diogo Vala Сезона 73, Трка 2 Сезона 74, Трка 7
Giuseppe Gianno Сезона 74, Трка 11 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000