Профил на возачот: Carlo Maria Trulli

Информации за возачот

Име: Carlo Maria Trulli
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 109
Победи: 15
Подиуми: 31
Освоени поени: 348
Пол-позиции: 4
Најбрзи круга: 14
Просечно поени/трка: 3.19

Омилени патеки

Portimao, Shanghai

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 113 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 59 
Возраст: 30 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Robert Michele
Група:Amateur - 5
Плата:$570.752
Должина на договорот:15 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Ugr Gens Сезона 62, Трка 14 Сезона 63, Трка 6
Anatoly Kiryanov Сезона 63, Трка 12 Сезона 65, Трка 3
ivan panev Сезона 65, Трка 16 Сезона 66, Трка 15
Davor Pernic Сезона 67, Трка 16 Сезона 67, Трка 17
Simon Lyus Сезона 68, Трка 10 Сезона 68, Трка 16
Olaf Müller Сезона 69, Трка 1 Сезона 69, Трка 13
Marina Hamada Romano Сезона 69, Трка 15 Сезона 70, Трка 6
Robert Michele Сезона 71, Трка 4 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000