Профил на возачот: Nigel Tung

Информации за возачот

Име: Nigel Tung
Нац:  (Холандија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 128
Победи: 16
Подиуми: 43
Освоени поени: 432
Пол-позиции: 6
Најбрзи круга: 11
Просечно поени/трка: 3.38

Омилени патеки

Jerez

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 84 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 83 
Возраст: 38 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Alex Voron Сезона 56, Трка 1 Сезона 56, Трка 8
Valters Ventnieks Сезона 57, Трка 6 Сезона 57, Трка 17
Fernando Fernandes Сезона 58, Трка 17 Сезона 61, Трка 6
Lucian Ciobanu Сезона 61, Трка 13 Сезона 62, Трка 4
Robert Müller Сезона 62, Трка 15 Сезона 64, Трка 14
Kaimo Päärand Сезона 64, Трка 15 Сезона 65, Трка 11
Manuel Cappadona Сезона 67, Трка 17 Сезона 68, Трка 14
Antanas Kurmis Сезона 69, Трка 1 Сезона 70, Трка 17
Filipe Pelouro Сезона 72, Трка 2 Сезона 72, Трка 8
Gergely Tibor Révai Сезона 74, Трка 1 Сезона 74, Трка 14

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000