Профил на возачот: Giovanni Latif

Информации за возачот

Име: Giovanni Latif
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 173
Победи: 4
Подиуми: 11
Освоени поени: 195
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 3
Просечно поени/трка: 1.13

Омилени патеки

Jerez, Shanghai, New Delhi

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 108 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 83 
Возраст: 35 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Lars Willemsen
Група:Amateur - 11
Плата:$495.000
Должина на договорот:1 трка

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Jacco De Graaf Сезона 58, Трка 2 Сезона 58, Трка 11
Decio Cavalari Сезона 59, Трка 1 Сезона 59, Трка 17
Lehir Cabral Сезона 60, Трка 12 Сезона 61, Трка 7
Patryk Kaczor Сезона 62, Трка 1 Сезона 62, Трка 17
Derek Rainey Сезона 63, Трка 1 Сезона 66, Трка 3
Carlos Peiretti Сезона 66, Трка 13 Сезона 66, Трка 17
Dmitry Baldych Сезона 67, Трка 7 Сезона 69, Трка 6
Bernardo Alves Сезона 70, Трка 16 Сезона 71, Трка 15
Hatala Miklós Сезона 72, Трка 6 Сезона 72, Трка 17
Simone Pieralisi Сезона 73, Трка 8 Сезона 73, Трка 8
Bernardo Alves Сезона 73, Трка 16 Сезона 74, Трка 3
Lars Willemsen Сезона 76, Трка 1 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000