Профил на возачот: Ferdinando Rigon

Информации за возачот

Име: Ferdinando Rigon
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 109
Победи: 10
Подиуми: 33
Освоени поени: 443
Пол-позиции: 10
Најбрзи круга: 10
Просечно поени/трка: 4.06

Омилени патеки

Buenos Aires, Silverstone

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 86 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација: 50 

Тежина (кг): 86 
Возраст: 28 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: João Victor
Група:Rookie - 151
Плата:$1.500.000
Должина на договорот:10 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Adrian Bedkov Сезона 66, Трка 1 Сезона 66, Трка 3
Miguel Oliveira Сезона 66, Трка 9 Сезона 66, Трка 11
Julian Tomas Mingo Regulez Сезона 66, Трка 15 Сезона 67, Трка 7
Kkaauuaa Kaua Сезона 67, Трка 10 Сезона 68, Трка 2
Renato Correia Сезона 68, Трка 4 Сезона 68, Трка 8
Tibor Nagy Сезона 68, Трка 15 Сезона 69, Трка 14
Aaron Smith Сезона 70, Трка 1 Сезона 70, Трка 17
Rui Branco Сезона 71, Трка 1 Сезона 71, Трка 17
Tibor Nagy Сезона 72, Трка 16 Сезона 73, Трка 15
Martin Rennit Сезона 74, Трка 5 Сезона 75, Трка 17
João Victor Сезона 76, Трка 1 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000