Профил на возачот: Cassey Wheldon

Информации за возачот

Име: Cassey Wheldon
Нац:  (Обединетото Кралство)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 162
Победи: 8
Подиуми: 53
Освоени поени: 635
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 16
Просечно поени/трка: 3.92

Омилени патеки

Yeongam, Irungattukottai, Mexico City

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 71 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 88 
Возраст: 37 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Giles Brooker Сезона 57, Трка 1 Сезона 57, Трка 10
Dmitry Terehov Сезона 59, Трка 1 Сезона 59, Трка 17
Pascal Baumbauer Сезона 60, Трка 1 Сезона 60, Трка 17
Waldemir Santos Сезона 61, Трка 1 Сезона 61, Трка 17
Michael Johns Сезона 62, Трка 4 Сезона 62, Трка 8
Hugo Cochat Сезона 62, Трка 11 Сезона 62, Трка 17
Mihajlo Trakic Сезона 63, Трка 5 Сезона 63, Трка 17
Marcin Parus Сезона 64, Трка 9 Сезона 64, Трка 17
Mateusz Bartkowiak Сезона 65, Трка 9 Сезона 65, Трка 16
Steven Verbiest Сезона 66, Трка 1 Сезона 66, Трка 2
Pedro Junior Сезона 66, Трка 5 Сезона 66, Трка 14
Juca Santos Сезона 67, Трка 1 Сезона 67, Трка 2
Vince Laukó Сезона 67, Трка 6 Сезона 67, Трка 13
Fernando Fernandes Сезона 67, Трка 16 Сезона 68, Трка 4
José Junior Сезона 69, Трка 1 Сезона 69, Трка 17
José Junior Сезона 70, Трка 1 Сезона 70, Трка 17
Σταύρος Ζαζάνης Сезона 71, Трка 1 Сезона 71, Трка 10
Shane Deco Сезона 71, Трка 17 Сезона 72, Трка 15
Željko Ćustić Сезона 74, Трка 1 Сезона 74, Трка 4

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000