Профил на возачот: Alice Gassman

Информации за возачот

Име: Alice Gassman
Нац:  (Обединетото Кралство)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 202
Победи: 22
Подиуми: 41
Освоени поени: 554
Пол-позиции: 35
Најбрзи круга: 21
Просечно поени/трка: 2.74

Омилени патеки

Sochi, Monza

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 109 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација: 41 

Тежина (кг): 80 
Возраст: 35 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Donizete Goyano
Група:Amateur - 62
Плата:$2.197.474
Должина на договорот:3 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Flávio Cavalcante Сезона 59, Трка 1 Сезона 59, Трка 10
Lehir Cabral Сезона 60, Трка 1 Сезона 60, Трка 11
Linas Mikavicius Сезона 61, Трка 3 Сезона 61, Трка 17
Paolo Muntoni Сезона 62, Трка 1 Сезона 62, Трка 17
Eero Tarvainen Сезона 63, Трка 9 Сезона 63, Трка 17
Ricardo Bustamante Сезона 64, Трка 4 Сезона 64, Трка 17
Michael Dmitrenko Сезона 65, Трка 1 Сезона 65, Трка 17
Sandro Pietrobono Сезона 67, Трка 1 Сезона 67, Трка 17
Fabio Lopez Сезона 68, Трка 1 Сезона 71, Трка 17
András Bozóti Сезона 73, Трка 1 Сезона 74, Трка 17
Brian O Neal Сезона 75, Трка 1 Сезона 75, Трка 17
Luca Sora Сезона 76, Трка 1 Сезона 76, Трка 6
Donizete Goyano Сезона 76, Трка 17 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000