Профил на возачот: Francois Alphand

Информации за возачот

Име: Francois Alphand
Нац:  (Франција)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 163
Победи: 13
Подиуми: 38
Освоени поени: 472
Пол-позиции: 21
Најбрзи круга: 12
Просечно поени/трка: 2.9

Омилени патеки

Monza, Jyllands-Ringen, Melbourne

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 125 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација: 17 

Тежина (кг): 73 
Возраст: 31 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Marlon Miranda
Група:Amateur - 14
Плата:$1.600.000
Должина на договорот:4 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Fero Sosnar Сезона 60, Трка 1 Сезона 61, Трка 10
Ricardo Conessa Сезона 61, Трка 12 Сезона 65, Трка 17
Ivo Ivanov Сезона 66, Трка 17 Сезона 66, Трка 17
Nuno Martins Сезона 67, Трка 1 Сезона 67, Трка 17
Gideon Rosa Сезона 68, Трка 16 Сезона 70, Трка 15
Marlon Miranda Сезона 72, Трка 1 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000