Профил на возачот: Luca Bruni

Информации за возачот

Име: Luca Bruni
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 71
Победи: 0
Подиуми: 5
Освоени поени: 111
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 0
Просечно поени/трка: 1.56

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 113 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 83 
Возраст: 25 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Zeljko Filipovic
Група:Amateur - 71
Плата:$621.600
Должина на договорот:13 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Mitko Yovchev Сезона 65, Трка 10 Сезона 65, Трка 16
Floris Drinkenburger Сезона 66, Трка 11 Сезона 66, Трка 15
Loïc Da Silva Сезона 68, Трка 1 Сезона 68, Трка 17
Carlos Ulloa Palma Сезона 69, Трка 1 Сезона 69, Трка 17
Emanuel Henriques Сезона 71, Трка 1 Сезона 71, Трка 17
Zeljko Filipovic Сезона 72, Трка 1 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000