Профил на возачот: Riccardo Brancatelli

Информации за возачот

Име: Riccardo Brancatelli
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 135
Победи: 0
Подиуми: 0
Освоени поени: 23
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 1
Просечно поени/трка: 0.17

Омилени патеки

Poznan, Yas Marina, Avus

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 115 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 80 
Возраст: 31 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Michael Schmidt
Група:Amateur - 46
Плата:$777.777
Должина на договорот:2 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Joel Serrano Сезона 65, Трка 3 Сезона 65, Трка 11
Pawel Sol Сезона 66, Трка 5 Сезона 66, Трка 10
Palacian Mihai Сезона 67, Трка 1 Сезона 67, Трка 16
Ronni Bahauddin Сезона 68, Трка 1 Сезона 68, Трка 17
David De Magalhaes Сезона 69, Трка 1 Сезона 69, Трка 17
Kevin Johnstone Сезона 70, Трка 3 Сезона 71, Трка 17
Sotiris Hatzipetrou Сезона 72, Трка 1 Сезона 72, Трка 17
Lehir Cabral Сезона 73, Трка 10 Сезона 74, Трка 9
Antonio Fernandez Сезона 75, Трка 1 Сезона 75, Трка 17
Michael Schmidt Сезона 76, Трка 2 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000