Профил на возачот: Christiano Bueno

Информации за возачот

Име: Christiano Bueno
Нац:  (Бразил)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 83
Победи: 1
Подиуми: 5
Освоени поени: 151
Пол-позиции: 4
Најбрзи круга: 3
Просечно поени/трка: 1.82

Омилени патеки

Grobnik, Estoril

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 95 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 92 
Возраст: 31 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Sami Vähämaa
Група:Rookie - 151
Плата:$430.000
Должина на договорот:6 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Alexis Sanchez Сезона 65, Трка 2 Сезона 65, Трка 11
Stanislav Štochl Сезона 66, Трка 6 Сезона 66, Трка 11
Jason Smith Сезона 66, Трка 15 Сезона 66, Трка 17
Lehir Cabral Сезона 67, Трка 1 Сезона 67, Трка 9
Jarkko Kyngäs Сезона 68, Трка 3 Сезона 68, Трка 17
Jack Weddell Сезона 69, Трка 9 Сезона 69, Трка 10
József Fatalin Сезона 69, Трка 16 Сезона 69, Трка 17
Silas Santos Сезона 70, Трка 2 Сезона 70, Трка 17
Leandri Artusi Сезона 71, Трка 15 Сезона 71, Трка 17
Daniel Amaral Сезона 72, Трка 10 Сезона 72, Трка 17
Grzegorz Ścirka Сезона 73, Трка 17 Сезона 73, Трка 17
Siemen Verlinden Сезона 74, Трка 1 Сезона 74, Трка 8
Solpar Rodrigues Сезона 75, Трка 4 Сезона 75, Трка 17
Sami Vähämaa Сезона 76, Трка 13 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000