Профил на возачот: Gaston Cruz Alvarez

Информации за возачот

Име: Gaston Cruz Alvarez
Нац:  (Аргентина)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 139
Победи: 8
Подиуми: 30
Освоени поени: 402
Пол-позиции: 7
Најбрзи круга: 6
Просечно поени/трка: 2.89

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 93 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 92 
Возраст: 36 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Ãbrār Håq Сезона 57, Трка 1 Сезона 57, Трка 10
David Alasow Сезона 58, Трка 8 Сезона 58, Трка 17
Dave Lee Сезона 59, Трка 4 Сезона 59, Трка 17
Fabian Santini Сезона 60, Трка 4 Сезона 60, Трка 17
Slawkos Sprinter Сезона 61, Трка 16 Сезона 61, Трка 17
Jose Rodriguez Сезона 62, Трка 5 Сезона 62, Трка 7
Irmantas Sam Сезона 63, Трка 1 Сезона 63, Трка 17
Armando Farinha Сезона 64, Трка 1 Сезона 64, Трка 17
Esteban Luraschi Сезона 66, Трка 2 Сезона 66, Трка 7
Gennady Baklanov Сезона 67, Трка 1 Сезона 67, Трка 17
John Brown Сезона 69, Трка 1 Сезона 69, Трка 4
Carlos Thompson Сезона 69, Трка 9 Сезона 69, Трка 17
Giampaolo Piccolo Сезона 70, Трка 16 Сезона 71, Трка 15
Esteban Rodriguez Сезона 72, Трка 1 Сезона 72, Трка 17
Foxter Blejk Сезона 73, Трка 1 Сезона 73, Трка 17
Carlos Thompson Сезона 74, Трка 17 Сезона 75, Трка 11

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000