Профил на возачот: Lucas Kanaan

Информации за возачот

Име: Lucas Kanaan
Нац:  (Бразил)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 88
Победи: 5
Подиуми: 15
Освоени поени: 169
Пол-позиции: 1
Најбрзи круга: 6
Просечно поени/трка: 1.92

Омилени патеки

Barcelona, Irungattukottai

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 105 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 68 
Возраст: 24 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Alessandro Mancusi
Група:Amateur - 74
Плата:$750.001
Должина на договорот:9 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Dutuma Seguro Сезона 68, Трка 1 Сезона 68, Трка 7
Donatas Zvonkus Сезона 68, Трка 16 Сезона 68, Трка 16
Donatas Zvonkus Сезона 68, Трка 17 Сезона 68, Трка 17
Denas Bironas Сезона 69, Трка 2 Сезона 69, Трка 3
Vladimiras Peikstenis Сезона 69, Трка 5 Сезона 69, Трка 15
Fernando Fernandes Сезона 69, Трка 17 Сезона 70, Трка 14
Francisco Mateo Faci Сезона 70, Трка 16 Сезона 74, Трка 13
Alessandro Mancusi Сезона 74, Трка 15 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000