Профил на возачот: Jacques Spengler

Информации за возачот

Име: Jacques Spengler
Нац:  (Канада)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 80
Победи: 0
Подиуми: 1
Освоени поени: 68
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 2
Просечно поени/трка: 0.85

Омилени патеки

Adelaide, Silverstone

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 130 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 72 
Возраст: 24 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: José Serrano
Група:Amateur - 88
Плата:$425.430
Должина на договорот:1 трка

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Atti Fabian Сезона 68, Трка 1 Сезона 68, Трка 7
Fernando Fernandes Сезона 68, Трка 16 Сезона 69, Трка 2
Guilherme Amorim Сезона 70, Трка 10 Сезона 71, Трка 13
Patrick Guillot Сезона 71, Трка 15 Сезона 71, Трка 17
José Serrano Сезона 72, Трка 2 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000