Профил на возачот: Martin Wackerbauer

Информации за возачот

Име: Martin Wackerbauer
Нац:  (Германија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 246
Победи: 12
Подиуми: 30
Освоени поени: 373
Пол-позиции: 23
Најбрзи круга: 7
Просечно поени/трка: 1.52
Возачот ке се пензионира на крајот на сезоната ако остане до тогаш без договор

Омилени патеки

Brasilia, Hockenheim, Brands Hatch

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 157 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 74 
Возраст: 37 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Gaston Leonel Paes Leonel Paes Сезона 51, Трка 1 Сезона 51, Трка 8
Mauricio Laines Сезона 52, Трка 3 Сезона 52, Трка 11
Pedro Freire Сезона 52, Трка 13 Сезона 57, Трка 17
Jean-françois Charbinat Сезона 58, Трка 3 Сезона 61, Трка 2
Christoph Seifriedsberger Сезона 61, Трка 4 Сезона 62, Трка 13
Stas Prost Сезона 63, Трка 1 Сезона 63, Трка 17
Stefan Gommans Сезона 64, Трка 1 Сезона 67, Трка 16

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000