Профил на возачот: Paolo Biondetti

Информации за возачот

Име: Paolo Biondetti
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 226
Победи: 29
Подиуми: 66
Освоени поени: 659
Пол-позиции: 32
Најбрзи круга: 19
Просечно поени/трка: 2.92

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 156 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација: 39 

Тежина (кг): 81 
Возраст: 34 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Rovani Pacheco Сезона 53, Трка 1 Сезона 53, Трка 10
Miguel Vázquez Gayosso Сезона 54, Трка 1 Сезона 54, Трка 17
Marcos Silva Сезона 55, Трка 1 Сезона 55, Трка 17
Andres Urrea Сезона 56, Трка 1 Сезона 56, Трка 17
Anders Sandberg Сезона 57, Трка 13 Сезона 65, Трка 17
Artur Terezan Сезона 66, Трка 1 Сезона 67, Трка 17
Dean Francis Сезона 69, Трка 6 Сезона 69, Трка 16
Fernando Sosa Сезона 70, Трка 5 Сезона 70, Трка 5

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000