Профил на возачот: Riccardo Giacomelli

Информации за возачот

Име: Riccardo Giacomelli
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 208
Победи: 22
Подиуми: 44
Освоени поени: 502
Пол-позиции: 36
Најбрзи круга: 23
Просечно поени/трка: 2.41
Возачот се пензионира на крајот на сезоната

Омилени патеки

Irungattukottai, Slovakiaring, Hockenheim

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 154 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 79 
Возраст: 38 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Losllene Costa Сезона 54, Трка 1 Сезона 54, Трка 6
Carlos Domarco Сезона 54, Трка 14 Сезона 54, Трка 17
Rafael Cacilhas Сезона 55, Трка 1 Сезона 55, Трка 13
Jonathan Copson Сезона 56, Трка 4 Сезона 56, Трка 17
Joss Giraud Сезона 57, Трка 1 Сезона 68, Трка 4

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите
  • Можеш да направиш понуда јавно, полуприватна или приватна ако си во Про, Мастер или Елите групата.
  • Јавната понуда може секој да ја види со името на менаџерот што ја доставил, а половично јавна понуда може да биде видена од сите, но не се гледа името на менаџерот кој ја испратил . А приватната понуда е сосем невидлива до крајниот рок за одлуки за стаф членови.
  • Јавна понуда ке те чини $500.000, а полуприватна понуда ке те чини $1.000.000 и приватна понуда ке те чини $1.500.000