Профил на возачот: Takashi Kogure

Информации за возачот

Име: Takashi Kogure
Нац:  (Јапонија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 202
Победи: 24
Подиуми: 54
Освоени поени: 512
Пол-позиции: 33
Најбрзи круга: 18
Просечно поени/трка: 2.53

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 174 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 82 
Возраст: 37 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Yassine Lahrach Сезона 72, Трка 3 Сезона 72, Трка 4
Nastia Mikulenak Сезона 74, Трка 7 Сезона 74, Трка 7
Arnaud Bizet Сезона 74, Трка 16 Сезона 75, Трка 8
Pieterjan Staessen Сезона 77, Трка 16 Сезона 87, Трка 17
Eduard Gindullin Сезона 88, Трка 4 Сезона 88, Трка 9
Mihail Morozov Сезона 88, Трка 13 Сезона 88, Трка 17
Geoff Atkin Сезона 89, Трка 4 Сезона 89, Трка 16
Vinicio Souza Сезона 90, Трка 1 Сезона 90, Трка 5

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите