Профил на возачот: Nelson Pescarolo

Информации за возачот

Име: Nelson Pescarolo
Нац:  (Франција)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 135
Победи: 8
Подиуми: 21
Освоени поени: 268
Пол-позиции: 14
Најбрзи круга: 7
Просечно поени/трка: 1.99

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 172 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 74 
Возраст: 27 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
James Atkinson Сезона 81, Трка 1 Сезона 81, Трка 9
Crescenzo Pezone Сезона 81, Трка 10 Сезона 88, Трка 17

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите