Профил на возачот: Robbie Hill

Информации за возачот

Име: Robbie Hill
Нац:  (Обединетото Кралство)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 208
Победи: 7
Подиуми: 23
Освоени поени: 262
Пол-позиции: 9
Најбрзи круга: 1
Просечно поени/трка: 1.26
Возачот се пензионира на крајот на сезоната

Омилени патеки

Oesterreichring, Poznan

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 154 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 83 
Возраст: 38 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Vedran Orlić Сезона 72, Трка 1 Сезона 72, Трка 10
Thomas Pettersson Сезона 74, Трка 1 Сезона 74, Трка 17
Manuel Couthino Сезона 75, Трка 3 Сезона 75, Трка 3
Marcin Sygut Сезона 75, Трка 6 Сезона 75, Трка 17
Paweł Marszutka Сезона 76, Трка 7 Сезона 78, Трка 13
Jorge Pell Сезона 78, Трка 17 Сезона 79, Трка 1
Paolo Di Giuseppe Сезона 79, Трка 4 Сезона 79, Трка 13
Dániel Hatházi Сезона 79, Трка 15 Сезона 82, Трка 2
Nikita Guidotti Сезона 82, Трка 13 Сезона 84, Трка 12
Giovanni Orecchioni Сезона 84, Трка 13 Сезона 88, Трка 12

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите