Профил на возачот: Pascal Jarier

Информации за возачот

Име: Pascal Jarier
Нац:  (Франција)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 288
Победи: 15
Подиуми: 45
Освоени поени: 464
Пол-позиции: 25
Најбрзи круга: 10
Просечно поени/трка: 1.61
Возачот се пензионира на крајот на сезоната

Омилени патеки

Brno, Buenos Aires

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 189 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 90 
Возраст: 37 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Christena Shell Сезона 70, Трка 1 Сезона 70, Трка 9
Max Watson Сезона 71, Трка 17 Сезона 81, Трка 17
Daniele Bontempo Сезона 82, Трка 1 Сезона 86, Трка 17
Sandro Benghi Сезона 87, Трка 1 Сезона 88, Трка 15

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите