Профил на возачот: Jose Cevert

Информации за возачот

Име: Jose Cevert
Нац:  (Франција)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 0
Победи: 0
Подиуми: 0
Освоени поени: 0
Пол-позиции: 0
Најбрзи круга: 0
Просечно поени/трка: -

Омилени патеки

Serres, Miami, Fuji

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 83 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 75 
Возраст: 18 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Wiwik S
Група:Rookie - 64
Плата:$1.044.000
Должина на договорот:2 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Wiwik S Сезона 91, Трка 4 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите