Профил на возачот: Damon Henton

Информации за возачот

Име: Damon Henton
Нац:  (Обединетото Кралство)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 184
Победи: 12
Подиуми: 27
Освоени поени: 324
Пол-позиции: 6
Најбрзи круга: 10
Просечно поени/трка: 1.76

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 165 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 77 
Возраст: 32 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Sharma Vivek Сезона 75, Трка 15 Сезона 75, Трка 15
Miguel Santoro Сезона 76, Трка 2 Сезона 76, Трка 2
Miguel Santoro Сезона 76, Трка 3 Сезона 76, Трка 3
Miguel Santoro Сезона 76, Трка 4 Сезона 77, Трка 17
Tomás Henriques Сезона 78, Трка 2 Сезона 78, Трка 15
Yiánnis Spirópoulos Сезона 79, Трка 2 Сезона 86, Трка 17
Raul Souza Сезона 87, Трка 2 Сезона 88, Трка 15

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите