Профил на возачот: Riccardo Leoni

Информации за возачот

Име: Riccardo Leoni
Нац:  (Италија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 222
Победи: 8
Подиуми: 38
Освоени поени: 449
Пол-позиции: 14
Најбрзи круга: 4
Просечно поени/трка: 2.02

Омилени патеки

Овој возач нема омилени патеки

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 218 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 67 
Возраст: 31 

Моментални детали од договорт

Актуелен сопственик: Branislav Mihic
Група:Elite
Плата:$943.040
Должина на договорот:13 трки

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Nikolai Nikolov Сезона 76, Трка 13 Сезона 78, Трка 17
Christian Anello Сезона 79, Трка 2 Сезона 79, Трка 2
Christian Anello Сезона 79, Трка 5 Сезона 79, Трка 5
Christian Anello Сезона 79, Трка 6 Сезона 79, Трка 6
Christian Anello Сезона 79, Трка 7 Сезона 79, Трка 7
Christian Anello Сезона 79, Трка 8 Сезона 85, Трка 17
Davide Panella Сезона 86, Трка 7 Сезона 86, Трка 7
Davide Panella Сезона 86, Трка 8 Сезона 86, Трка 8
Andrea Squizzato1 Сезона 86, Трка 9 Сезона 88, Трка 17
Francisco Merte Сезона 89, Трка 1 Сезона 89, Трка 9
Branislav Mihic Сезона 89, Трка 11 Сè уште не

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите