Профил на возачот: Tim Briscoe

Информации за возачот

Име: Tim Briscoe
Нац:  (Австралија)
 

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП: 230
Победи: 12
Подиуми: 35
Освоени поени: 412
Пол-позиции: 8
Најбрзи круга: 9
Просечно поени/трка: 1.79

Омилени патеки

Jyllands-Ringen, Kyalami

Вештини на возачот

???%

Вкупен коефициент: 156 
Концентрација:
Талент:
Агресивност:
Искуство:
Техничко чувство:
Издржливост:
Харизма:
Мотивација:

Репутација:

Тежина (кг): 78 
Возраст: 36 

Понуди од

Уште нема понуди кон овој возач

Вкупно понуди: 0

Претходна историја на работење

Име на менаџер Почна со работа Завршена обработка
Alex Schi Сезона 72, Трка 6 Сезона 72, Трка 15
Tibor Kis Сезона 74, Трка 1 Сезона 74, Трка 17
Tibor Kis Сезона 75, Трка 1 Сезона 75, Трка 17
Tibor Kis Сезона 76, Трка 1 Сезона 78, Трка 17
Andrea Cavalieri Сезона 79, Трка 1 Сезона 80, Трка 17
Fábio Schrier Сезона 81, Трка 10 Сезона 84, Трка 9
Guilherme Oliveira Сезона 85, Трка 1 Сезона 85, Трка 17
Joscha Büllesbach Сезона 86, Трка 1 Сезона 88, Трка 17

Прати ја твојата понуда

Потребно е да бидете најавени за да понудите договори
Плата по трка:  $
Потпишување на договор:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус за подиум:  $ (опционално)
Бонус за поени:  $ (опционално)
Бонус за освујвање на шампионска титула:  $ (опционално)
Број на трки според договорот:  (1 - 17)
Видливост на понудата:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако возачот ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на стариот возач (50% од сумата која би ја платил за него до крајот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените вашата понуда ќе мора да ја избришете оваа и да направи нова и за неа повторно ќе треба да платите