Профил на менаџерот: Piotr Krzeszowski

ГПРО Профил

Име: Piotr Krzeszowski
Се приклучи: Авг 31, 2009
Последна интеракција: Сеп 3 2009, 00:57:19
Држава:  (Полска)
Постови на форумот: 0
Број на најавувања: 8
Време поминато на ГПРО: 1.9 часа
Пол: Машко
Дата на раѓање: -
Место на раѓање: -
Местото на живеење: -
Љубовен статус: -
Висина: -
Тежина: -

Information

Да се контактира Piotr Krzeszowski или види комплетниот профил на ГПРО, мора или да се логирате или регистрирате.