Национален нокаут Куп .


Белешка: За ова натпреварување, само најдобрите 30 од секоја земја по трка се бројат.

К Круг 1 Круг 2 Четвртина финале Полу финале Финале Победник
1. Бразил 3 Бразил 3 Бразил 0                                                             
17. Чешка Република 0
25. Грција 2 Грција 0
27. Естонија 1
29. Латвија 0 Канада 0 Шпанија 0
21. Канада 3
22. Романија 0 Шпанија 3
8. Шпанија 3
5. Франција 3 Франција 3 Франција 0                     
14. Литванија 0
19. Хрватска 3 Хрватска 0
31. Украина 0
10. Холандија 3 Холандија 0 Полска 0
15. Белгија 0
24. Венецуела 0 Полска 3
4. Полска 3
3. Англија 3 Англија 3 Англија 0                                          
12. Германија 0
28. Мексико 1 Бугарија 0
16. Бугарија 2
23. Турција 0 Унгарија 0 Португалија 0
9. Унгарија 3
13. САД 0 Португалија 3
6. Португалија 3
7. Аргентина 2 Аргентина 3 Аргентина 0                     
11. Руска Федерација 1
20. Словачка 0 Финска 0
26. Финска 3
30. Австралија 2 Австралија 0 Италија 0
32. Уругвај 1
18. Србија 0 Италија 3
2. Италија 3