Конечни резултати (Патека: Buenos Aires | Сезона: 11 | Трка: 1 | Екипен пласман | Tiger Racing)

Сезона:  Трка:

Име на тимот:

# Поз Напредок Гуми Нац Име на менаџер Време за трка Круга Пит стопови Најдобaр круг Просечна брзина Најдобро време во пит

Нема анализа и податоци кои се дозволени и отворени за оваа група