Конечни резултати (Патека: Fuji | Сезона: 73 | Трка: 10 | Група: Rookie - 36)

Сезона:  Трка:

Изберете група:

Поз Напредок Гуми Нац Име на менаџер Време за трка Круга Пит стопови Најдобaр круг Просечна брзина Најдобро време во пит
01. +1 +1 Pipirelli   Giannese Cristian 1h49:22.004 67 2 1:33.477 167.55km/h 23.449s
02. -1 -1 Pipirelli   Bachtiar Mahardhika + 0.230 67 3 1:33.485 167.54km/h 21.906s
03. +3 +3 Pipirelli   Krystian Neu + 29.570 67 2 1:33.057 166.79km/h 21.244s
04. Нема промени ±0 Pipirelli   Percy Palmier + 1:51.316 66 3 1:34.255 164.75km/h 21.710s
05. Нема промени ±0 Pipirelli   Kevin Edwards + 2:05.911 66 4 1:33.402 164.39km/h 21.749s
06. -3 -3 Pipirelli   Valeri Krustev + 2:10.542 66 2 1:36.173 164.28km/h 25.520s
07. Нема промени ±0 Pipirelli   Giovani Lúciopereira + 3:43.550 65 4 1:35.148 162.03km/h 22.453s