Конечни резултати (Патека: Indianapolis Oval | Сезона: 74 | Трка: 10 | Група: Rookie - 106)

Сезона:  Трка:

Изберете група:

Поз Напредок Гуми Нац Име на менаџер Време за трка Круга Пит стопови Најдобaр круг Просечна брзина Најдобро време во пит
01. +1 +1 Pipirelli   Gábor Nagy 2h29:03.991 200 5 41.406 323.77km/h 28.260s
02. +4 +4 Pipirelli   Peter Kiminen + 1:27.410 198 4 41.225 320.64km/h 24.018s
03. +5 +5 Pipirelli   António Cândido + 3:09.733 196 4 41.146 317.05km/h 31.506s
04. +3 +3 Pipirelli   Franco Pacheco + 3:33.987 196 6 42.039 316.21km/h 23.606s
05. -4 -4 Pipirelli   Tomek Andrzejewski + 7:04.846 191 8 41.320 309.09km/h 21.548s
06. -1 -1 Pipirelli   Andrei Galusca + 10:59.542 185 4 43.168 301.54km/h 36.615s
07. -4 -4 Pipirelli   Thiago Augusto Rosa + 12:54.331 183 7 41.633 297.98km/h 22.891s
Не се пласира
08. -4 -4 Pipirelli   Marcelo Henrique Ferreira + 15:34.480 179 9 41.914    21.210s
09. +1 +1 Pipirelli   João Rodrigues + 16:20.122 178 10 42.377    21.405s
10. -1 -1 Pipirelli   Jarek Karczmarzyk Несреќа на почетокот 0 0 -    -