Резиме на трка: Toto Soave (Amateur - 73)

« | Сезона: | »

Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

13

 Suzuka (Japan) Amateur - 73 53/53 1:37.645s (2) 1:38.193s (1) 3:15.838s (2) 1/32 (+1) 1h28:07.716
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 3 16.23% 0 (0%) 9.34° 0 1 211.46 км/ч 1:35.535s (#1) 23.442s (#16)
Нови придобивки отворени: 0
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

12

 Indianapolis (United States) Amateur - 73 73/73 1:29.542s (5) 1:18.306s (1) 2:47.848s (2) 1/33 (+1) 1h36:23.649
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 2 51% 0 (0%) 19.99° 0 0 190.84 км/ч 1:16.557s (#2) 23.735s (#21)
Нови придобивки отворени: 0
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

11

 Oesterreichring (Austria) Amateur - 73 52/52 1:26.464s (1) 1:28.586s (2) 2:55.050s (1) 1/34 (±0) 1h16:28.122
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 2 39.87% 0 (0%) 20.85° 0 0 242.37 км/ч 1:24.739s (#1) 26.038s (#26)
Нови придобивки отворени: 2
Favorite on Oesterreichring - Austria - Победа на една трка во Oesterreichring (Патека)
Show starter on Oesterreichring - Austria - Старт на една трка во Oesterreichring од пол-позицијата (Патека)
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

10

 Istanbul (Turkey) Amateur - 73 58/58 1:31.596s (1) 1:32.497s (1) 3:04.093s (1) 1/34 (±0) 1h29:46.377
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 2 14.98% 0 (0%) 12.88° 0 0 206.79 км/ч 1:29.953s (#1) 22.722s (#14)
Нови придобивки отворени: 0
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

9

 Sochi (Russian Federation) Amateur - 73 53/53 2:06.907s (5) 1:51.755s (1) 3:58.662s (1) 1/34 (±0) 1h38:44.762
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 2 36.68% 0 (0%) 20.15° 0 0 188.42 км/ч 1:48.213s (#1) 22.438s (#20)
Нови придобивки отворени: 1
Favorite on Sochi - Russian Federation - Победа на една трка во Sochi (Патека)
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

8

 Baku City (Azerbaijan) Amateur - 73 51/51 1:48.530s (1) 1:50.330s (1) 3:38.860s (1) 1/33 (±0) 1h34:00.757
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 2 92.08% 0 (0%) 43.45° 0 0 195.48 км/ч 1:46.908s (#2) 24.878s (#31)
Нови придобивки отворени: 0
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

7

 Singapore (Singapore) Amateur - 73 61/61 1:30.822s (1) 1:32.325s (1) 3:03.147s (1) 1/33 (±0) 1h40:48.832
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 3 45.41% 20 (32.79%) 30.66° 0 1 183.96 км/ч 1:29.254s (#1) 21.971s (#13)
Нови придобивки отворени: 3
Show starter on Singapore - Singapore - Старт на една трка во Singapore од пол-позицијата (Патека)
Touched perfection on Singapore - Singapore - Направи најбрзи круг во групата во Singapore круг (Патека)
Monster Amateur car - Највисоко ниво на болид на една трка во Аматер групата (Amateur)
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

6

 Sakhir (Bahrain) Amateur - 73 57/57 1:28.432s (1) 1:30.545s (1) 2:58.977s (1) 1/37 (±0) 1h26:08.837
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 2 11.95% 0 (0%) 8.98° 0 0 214.86 км/ч 1:26.700s (#1) 22.208s (#15)
Нови придобивки отворени: 2
Favorite on Sakhir - Bahrain - Победа на една трка во Sakhir (Патека)
Show starter on Sakhir - Bahrain - Старт на една трка во Sakhir од пол-позицијата (Патека)
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

5

 Ahvenisto (Finland) Amateur - 73 80/80 1:18.028s (1) 1:19.194s (1) 2:37.222s (1) 1/34 (±0) 1h45:39.029
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 2 54.84% 0 (0%) 30.86° 0 0 138.12 км/ч 1:16.740s (#1) 22.439s (#13)
Нови придобивки отворени: 1
Show starter on Ahvenisto - Finland - Старт на една трка во Ahvenisto од пол-позицијата (Патека)
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

4

 Serres (Greece) Amateur - 73 80/80 1:01.870s (1) 1:02.684s (2) 2:04.554s (1) 3/33 (-2) 1h24:38.021
(+2.274)
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 2 3.61% 0 (0%) 32.26° 0 0 180.71 км/ч 1:01.195s (#3) 25.440s (#31)
Нови придобивки отворени: 0
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

3

 Monza (Italy) Amateur - 73 53/53 1:26.145s (1) 1:27.088s (1) 2:53.233s (1) 1/33 (±0) 1h30:29.769
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 2 94.94% 50 (94.34%) 41.4° 0 0 203.35 км/ч 1:25.775s (#1) 24.825s (#21)
Нови придобивки отворени: 1
Show starter on Monza - Italy - Старт на една трка во Monza од пол-позицијата (Патека)
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

2

 Brands Hatch (United Kingdom) Amateur - 73 75/75 1:16.227s (1) 1:17.733s (1) 2:33.960s (1) 1/37 (±0) 1h37:26.287
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 2 22.59% 0 (0%) 38.13° 0 0 194.28 км/ч 1:14.627s (#1) 24.132s (#17)
Нови придобивки отворени: 2
Show starter on Brands Hatch - United Kingdom - Старт на една трка во Brands Hatch од пол-позицијата (Патека)
Touched perfection on Brands Hatch - United Kingdom - Направи најбрзи круг во групата во Brands Hatch круг (Патека)
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Сезона Трка Патека Група Кругови комплетирани Квалификација 1 Квалификација 2 Стартна рамнина Конечна позиција Време за трка

72

1

 Spa (Belgium) Amateur - 73 44/44 1:53.225s (1) 1:55.097s (1) 3:48.322s (1) 1/37 (±0) 1h24:38.305
Гуми Пит Просечна влажност Кругови со дожд Просечна температура Кругови со технички грешки во истите Грешки на возачот Просечна брзина Најбрз круг Најбрз питстоп
Pipirelli 3 1% 0 (0%) 8.18° 0 0 217.35 км/ч 1:51.017s (#1) 23.119s (#33)
Нови придобивки отворени: 2
Favorite on Spa - Belgium - Победа на една трка во Spa (Патека)
Show starter on Spa - Belgium - Старт на една трка во Spa од пол-позицијата (Патека)
Квал. 1 и 2 резултати  |   Стартна рамнина  |   Снимка од трката  |   Classic race replay  |   Трка конечен пласман  |   Резултати на тестирањата  
 
Вкупно сезонски број на кругови:790 Сите кругови наменети за оваа сезона се исполнети:790 Круговите за тестирање за оваа сезона ги исполнавте:0