Табела за Сезоната (Група: Elite)

Изберете група:

Покажи ги резултатите од трката:              
  # Гуми Нац Име на менаџер 1234567891011121314151617Поени
Promoted 01. Belgium  Bert Huylebroeck - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 02. Добавувачот на гуми не е вклучен Germany  Joachim Rang - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 03. Добавувачот на гуми не е вклучен Estonia  Aleksandr Gerassimtsik - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 04. Добавувачот на гуми не е вклучен Germany  Jan Velske2 - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 05. Добавувачот на гуми не е вклучен Italy  Antonio Gattulli - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 06. Добавувачот на гуми не е вклучен Spain  Pablo Fernandez - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 07. Добавувачот на гуми не е вклучен Poland  Ania Piekarska - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 08. Добавувачот на гуми не е вклучен Australia  Martin Britain - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 09. Добавувачот на гуми не е вклучен Canada  George Slater - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 10. Добавувачот на гуми не е вклучен England  Roland Postle9 - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 11. Добавувачот на гуми не е вклучен India  Yug Desai3 - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 12. Добавувачот на гуми не е вклучен India  Harsh Sheth - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 13. Добавувачот на гуми не е вклучен France  Kamal Naoui - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 14. Добавувачот на гуми не е вклучен Hungary  Ferenc Koncz - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 15. Добавувачот на гуми не е вклучен Turkey  Ahmet Sonverdi - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 16. Добавувачот на гуми не е вклучен Lithuania  Rimantas Sagatas2 - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 17. Poland  Michał Wilczyński - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 18. Добавувачот на гуми не е вклучен England  Paul Williams - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 19. England  Josh Clark - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 20. Добавувачот на гуми не е вклучен Italy  Andrea Squizzato1 - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 21. Добавувачот на гуми не е вклучен Portugal  Hugo Reis - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 22. Добавувачот на гуми не е вклучен Italy  Alessandro Casagrande - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 23. Sweden  Klas Britse - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 24. Добавувачот на гуми не е вклучен Argentina  Ignacio Belatti - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 25. Добавувачот на гуми не е вклучен France  Dominique Jean - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 26. Добавувачот на гуми не е вклучен France  Jean-marc Boissinot - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 27. Добавувачот на гуми не е вклучен Finland  Toni Söyrinki - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 28. Добавувачот на гуми не е вклучен Venezuela  Lee Ifans - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 29. Belgium  Wouter Teuwen - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 30. Добавувачот на гуми не е вклучен Belgium  Jasper Coosemans1 - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 31. Добавувачот на гуми не е вклучен Portugal  Pedro Nazaré - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 32. Добавувачот на гуми не е вклучен Finland  Ville Pohjanen - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 33. Добавувачот на гуми не е вклучен Hungary  Gyuri Székely - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 34. Добавувачот на гуми не е вклучен Portugal  Paulo Neves - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Promoted 35. Добавувачот на гуми не е вклучен England  Robin Goodey - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 36. Добавувачот на гуми не е вклучен Hungary  Róbert László2 - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 37. Добавувачот на гуми не е вклучен Spain  Joaquín Quintana - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 38. Добавувачот на гуми не е вклучен South Africa  Wouter Kirstein - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 39. Добавувачот на гуми не е вклучен Brazil  Gustavo Bellotto - - - - - - - - - - - - - - - - - 0
Retained 40. Добавувачот на гуми не е вклучен England  Ethan Littlejohns - - - - - - - - - - - - - - - - - 0