Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Сите менаџери со алтер его слика
 
Страница [12 3 ... 24 25 26 » Брзо оди на страница:
# Група Слика Име на менаџер Прикачена Трки Поени
1. Rookie - 153  Philippe Sch Вчера во 19:22:41 1 0
2. Rookie - 50  Gerhard Buytendag Вчера во 18:26:40 1 0
3. Rookie - 116  Diogo Silva Фев 17 2020, 02:17:04 4 0
4. Rookie - 126  Dalila Navarrete Фев 17 2020, 02:17:01 1 0
5. Amateur - 23  George Togas Фев 15 2020, 23:08:05 566 989
6. Rookie - 6  Mathijs Van Der Heijden Фев 14 2020, 18:26:47 0 0
7. Rookie - 149  Arsenio Gonçalves Фев 13 2020, 15:24:50 2 0
8. Rookie - 64  Steicy Mota Marques Фев 10 2020, 14:35:01 0 0
9. Rookie - 142  Chris Wood Фев 8 2020, 00:47:20 143 382
10. Pro - 7  Fredrik Ahlin Фев 7 2020, 16:43:26 1070 2419
11. Rookie - 155  Tomasz Kusz Фев 6 2020, 19:05:25 3 0
12. Rookie - 98  Nick Atsidakos Фев 6 2020, 02:44:39 1 0
13. Rookie - 149  Pizzo Brandon Фев 5 2020, 20:38:26 3 1
14. Rookie - 102  Jaroslav Merlinov Фев 4 2020, 15:18:42 5 2
15. Rookie - 5  Adam Solinski Фев 4 2020, 14:30:04 5 0
16. Rookie - 151  Andre de Carvalho Јан 31 2020, 00:24:44 13 103
17. Rookie - 133  Krisztián Hamza Јан 30 2020, 14:34:37 0 0
18. Rookie - 80  André Teixeira Јан 29 2020, 18:58:58 0 0
19. Pro - 1  Ania Piekarska Јан 25 2020, 22:44:33 913 1735
20. Rookie - 165  Barnabas Palotas Јан 24 2020, 15:40:16 1 0
21. Rookie - 87  Rubén Ruiz Galván Јан 20 2020, 21:39:39 9 15
22. Rookie - 5  Baris Oyzu Јан 20 2020, 18:18:12 0 0
23. Rookie - 147  Matthew Wilson Јан 17 2020, 20:27:36 9 27
24. Rookie - 5  Paco Fiestas Јан 16 2020, 19:46:38 9 0
25. Rookie - 117  Russell Hicks Јан 16 2020, 19:46:36 8 1
26. Amateur - 5  Pat Madigan Јан 15 2020, 22:56:23 1050 1694
27. Rookie - 1  Marcin Sadolewski Јан 15 2020, 18:38:50 10 59
28. Rookie - 149  Chirstian Horner Јан 15 2020, 04:06:41 1 0
29. Amateur - 17  Kevin Smith Јан 14 2020, 14:44:10 148 407
30. Rookie - 60  Jeison Picon Јан 9 2020, 04:33:09 1 0
31. Retired  Michael Perez Јан 8 2020, 00:15:21 0 0
32. Amateur - 32  John De Courcy Јан 7 2020, 00:49:08 320 512
33. Retired  Robbert Van Brenkelen Јан 6 2020, 22:03:46 0 0
34. Rookie - 90  Grasly Hartley Јан 6 2020, 15:29:22 1 0
35. Amateur - 36  Christophe Coqueblin Јан 5 2020, 22:20:10 142 332
36. Rookie - 80  Brian Webb Јан 5 2020, 05:47:08 59 129
37. Pro - 7  Craig Templeman Јан 5 2020, 03:34:05 703 1442
38. Amateur - 93  Marco Ferraz Јан 4 2020, 14:35:17 476 826
39. Rookie - 3  Vladimir Alexandrov Јан 4 2020, 14:15:24 143 2
40. Rookie - 91  Ladislau Fazakas Јан 4 2020, 00:54:23 5 0
41. Rookie - 24  Stoyan Ivanov Јан 3 2020, 16:11:29 3 4
42. Retired  Ryu Harada Јан 3 2020, 16:11:23 0 0
43. Retired  João Júnior Јан 3 2020, 16:11:15 1 3
44. Amateur - 48  Steve Branson Јан 3 2020, 16:11:13 72 109
45. Rookie - 54  Valerio Colace Дек 31 2019, 21:05:24 19 98
46. Rookie - 20  Colin Murray Дек 31 2019, 06:06:56 2 0
47. Retired  Carlos Jesus Дек 28 2019, 17:19:46 1 6
48. Retired  João Granola Дек 27 2019, 16:49:57 0 0
49. Retired  Vitor Enzo Fernandes Santoa Дек 24 2019, 04:52:30 1 0
50. Rookie - 124  Kitti Dorogi Дек 24 2019, 04:51:16 3 0
51. Pro - 20  Mato Nikic Дек 21 2019, 17:02:43 474 1243
52. Amateur - 40  Richard Sweatt Дек 16 2019, 19:28:17 1085 2523
53. Rookie - 104  Alain Routhier Дек 13 2019, 16:02:52 16 29
54. Amateur - 92  Junior Deodato Дек 13 2019, 16:02:50 135 215
55. Retired  Enrico Contino Дек 11 2019, 15:09:18 0 0
56. Rookie - 37  Bas Gijrath Дек 9 2019, 22:26:01 7 0
57. Retired  Alessio Mirto Дек 8 2019, 17:08:06 0 0
58. Retired  Jake Stevenson Дек 8 2019, 16:28:41 3 0
59. Retired  Conor Mcgregor Дек 6 2019, 14:50:41 0 0
60. Master - 5  John Ibbotson Дек 6 2019, 14:50:36 1023 1724
61. Rookie - 34  Julian Vadillo Ное 28 2019, 15:18:15 8 0
62. Retired  Denis Laci Ное 25 2019, 18:11:20 0 0
63. Retired  Alex Miller Ное 25 2019, 18:11:16 0 0
64. Retired  Joseph Roxy Lowe Ное 25 2019, 18:11:12 1 0
65. Retired  Max Gilchrist Ное 25 2019, 18:11:08 1 0
66. Retired  Dazz Foster Ное 22 2019, 02:29:21 1 0
67. Retired  Colt Defense Ное 20 2019, 17:01:30 2 0
68. Rookie - 55  Robin Gago Ное 20 2019, 03:01:12 24 104
69. Retired  Vítor Franco Ное 18 2019, 21:40:28 3 0
70. Retired  Piotr Grzeszczak Ное 18 2019, 16:04:38 0 0
71. Rookie - 162  Victor Delgado Ное 17 2019, 14:44:22 26 50
72. Retired  Alexandre Salau Ное 17 2019, 14:44:14 0 0
73. Rookie - 73  Erik Harken Ное 17 2019, 03:11:21 210 679
74. Retired  Speed Racer Ное 17 2019, 03:11:15 0 0
75. Retired  Carlos Ironman Ное 17 2019, 03:11:11 3 0
76. Retired  Marius Adrian Ное 17 2019, 03:11:09 1 0
77. Amateur - 9  Dominique Tranquille Ное 15 2019, 17:03:00 548 1105
78. Pro - 13  Josh Anderson Ное 15 2019, 17:02:56 500 1085
79. Retired  Thierry Ponchon Ное 15 2019, 17:02:52 1 0
80. Rookie - 8  Carlos Pischedda Ное 14 2019, 02:51:19 9 0
81. Master - 3  Eduardo Sanchez Carenzo Ное 14 2019, 02:51:16 1031 1721
82. Retired  Bil Tre Ное 13 2019, 17:11:36 0 0
83. Pro - 17  Marisa Simone Ное 10 2019, 20:28:34 167 401
84. Pro - 21  Luciano Kirst Ное 7 2019, 19:26:16 538 1266
85. Retired  Hellen Da Costa Ное 7 2019, 14:59:36 0 0
86. Retired  Magic Sky Ное 6 2019, 17:01:08 4 0
87. Rookie - 30  Tobiasz Olewiński Ное 3 2019, 21:13:29 5 5
88. Amateur - 43  Yiorgos Pappas Ное 1 2019, 15:44:19 523 749
89. Amateur - 27  Linqin Huang Окт 30 2019, 06:39:22 29 97
90. Pro - 1  Jay De Snoo Окт 29 2019, 23:17:59 287 793
91. Amateur - 26  Tiziano Tacconi Окт 28 2019, 15:36:11 473 1143
92. Pro - 21  Victor Tzone Окт 27 2019, 20:58:11 144 472
93. Amateur - 3  Nektarios Boukou Окт 26 2019, 23:29:31 641 1435
94. Rookie - 101  Tom Byrne Окт 22 2019, 13:20:04 141 352
95. Retired  Sean Johnson Окт 18 2019, 15:37:08 6 0
96. Retired  Vitor Ramos Окт 17 2019, 16:07:53 2 0
97. Retired  Roberto Franchina Окт 16 2019, 00:10:04 0 0
98. Pro - 17  Peter Kandel Окт 14 2019, 23:03:41 919 1749
99. Retired  Dark Angel Окт 14 2019, 00:50:42 2 0
100. Amateur - 43  Ufuk Yasayan Окт 14 2019, 00:50:39 48 178
Страница [12 3 ... 24 25 26 » Брзо оди на страница: