Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Алеја на славните
Најдобра Елите шампионат сезона
Менаџери со најмногу титули во Елит

Најдобри менаџери (според најмногу трки)
Најдобри менаџери (според најмногу победи)
Најдобри менаџери (според најмногу пол-позиции)
Најдобри менаџери (според најмногу поени)
Најдобри менаџери (според најмногу најбрзи круга)
Најдобри менаџери (според најмногу подиуми)
Најдобри менаџери (според просечно поени по трка)

Најдобри менаџери (според најмногу квалификациони рекорди)
Најдобри менаџери (според најмногу рекорди на патеки)
Најдобрите менаџери (по најмногу квалификациски успеси на влажна патека)
Најдобрите менаџери (по најмногу рекорди и успеси на влажна патека)
Најдобри менаџери (по вкупно најдобрите квалификациски времиња на круговите на сите патеки)
Најдобри менаџери (по лично најдобрите времиња поставени во квалификации на сите патеки )
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Најдобра Елите шампионат сезона
 
# Нац Име на менаџер Сезона Поени Победи Подиуми Пол-позиции Најбрзи круга Просечно поени/трка Пари
1.  Maxim Kotov2 8 161 14 16 6 11 9.47 $106.190.565
2.  Jan Velske3 72 151 11 16 9 8 8.88 $74.228.564
3.  Jari Aareskoski3 12 150 12 16 5 13 8.82 $198.259.562
4.  Petar Totev3 3 150 10 16 4 7 8.82 $46.901.731
5.  Zdenek Hladik3 25 147 11 15 12 13 8.65 $71.697.093
6.  Roland Postle10 50 146 13 15 9 4 8.59 $70.595.127
7.  Toygun Senler6 20 146 11 15 15 12 8.59 $49.745.041
8.  Zdenek Hladik3 24 144 11 16 6 10 8.47 $54.875.986
9.  Toygun Senler6 18 144 9 15 9 10 8.47 $18.094.739
10.  Christos Bobolis4 49 142 8 16 3 1 8.35 $54.408.745
11.  Justinas Smyšliajevas4 26 142 5 17 0 5 8.35 $58.820.540
12.  Jari Aareskoski3 16 141 7 16 9 12 8.29 $81.838.575
13.  Vladimir Islentiev2 9 141 6 15 1 5 8.29 $46.496.852
14.  Heidi Aareskoski2 15 139 8 15 7 9 8.18 $98.346.673
15.  Maxim Kotov2 7 138 12 14 6 7 8.12 $38.642.252
16.  George Slater4 83 135 9 12 2 4 7.94 $79.375.142
17.  Zdenek Hladik3 22 135 7 15 2 4 7.94 $24.708.026
18.  Leandro Sereno7 33 135 6 14 3 2 7.94 $59.841.566
19.  Justinas Smyšliajevas4 27 134 9 13 7 6 7.88 $123.010.206
20.  Brad Marshall1 86 134 7 15 7 4 7.88 $31.595.043
21.  Edvinas Pranculevicius2 23 134 7 14 12 6 7.88 $47.199.683
22.  George Slater4 92 134 7 14 6 1 7.88 $91.492.447
23.  Leandro Sereno7 11 133 8 14 10 2 7.82 $79.287.569
24.  Radek Czech2 63 133 7 14 6 4 7.82 $67.912.705
25.  Rimantas Sagatas4 35 132 10 14 11 4 7.76 $41.071.586
26.  Edvinas Pranculevicius2 21 132 7 13 12 7 7.76 $53.552.007
27.  Roland Postle10 64 131 9 14 4 5 7.71 $63.002.837
28.  Jan Pavlicek2 53 131 6 15 5 5 7.71 $64.318.260
29.  Roland Postle10 46 131 4 15 4 4 7.71 $42.057.413
30.  Wouter Teuwen3 93 130 8 15 2 6 7.65 $62.268.052
31.  Jan Velske3 73 129 8 13 3 8 7.59 $95.307.947
32.  Roland Postle10 74 129 5 14 4 2 7.59 $85.446.567
33.  Bruno Caseiro1 90 128 9 14 1 7 7.53 $45.100.888
34.  Justinas Smyšliajevas4 29 128 8 12 4 7 7.53 $106.919.225
35.  Leandro Sereno7 34 127 10 13 4 2 7.47 $95.649.307
36.  Toygun Senler6 19 127 9 13 12 9 7.47 $33.063.007
37.  Petar Totev3 5 127 6 14 7 1 7.47 $69.056.861
38.  Jan Velske3 82 126 8 14 2 5 7.41 $34.587.542
39.  Roland Postle10 61 126 8 13 1 3 7.41 $25.708.375
40.  Ioannis Dimitroglou4 52 126 7 14 2 4 7.41 $53.448.366
41.  Heidi Aareskoski2 14 126 6 12 6 10 7.41 $93.398.826
42.  Leandro Sereno7 47 126 6 12 4 0 7.41 $17.525.993
43.  Yug Desai3 77 125 9 12 7 5 7.35 $108.296.719
44.  Roland Postle10 44 125 8 13 12 4 7.35 $48.658.317
45.  Roland Postle10 45 125 6 14 11 7 7.35 $35.676.222
46.  Yug Desai3 78 125 4 15 3 1 7.35 $40.936.683
47.  Petar Totev3 4 124 10 13 10 8 7.29 $65.931.833
48.  Roland Postle10 71 124 7 13 1 4 7.29 $70.915.814
49.  Pablo Fernandez1 85 124 6 13 2 4 7.29 $23.384.218
50.  Joachim Rang2 80 124 5 13 3 5 7.29 $61.942.284
51.  Gatis Laugalis1 6 123 7 13 0 3 7.24 $41.228.730
52.  Christos Bobolis4 48 123 6 14 8 6 7.24 $53.001.778
53.  Jasper Coosemans1 76 123 4 13 6 5 7.24 $32.519.165
54.  Toygun Senler6 39 122 8 12 1 2 7.18 $22.104.816
55.  Leandro Sereno7 17 122 5 15 1 1 7.18 $34.913.675
56.  Vladimir Islentiev2 10 121 5 14 2 1 7.12 $55.524.900
57.  Jari Aareskoski3 13 120 5 12 4 7 7.06 $125.510.814
58.  Radek Czech2 65 120 3 14 0 1 7.06 $57.709.164
59.  Cristian Iorga1 2 119 7 12 2 9 7.00 $24.422.197
60.  Rimantas Sagatas4 87 119 7 11 1 5 7.00 $41.701.836
61.  Justinas Smyšliajevas4 28 119 6 13 4 6 7.00 $88.731.226
62.  Toygun Senler6 32 118 5 12 0 1 6.94 $38.930.459
63.  George Slater4 94 117 5 14 2 5 6.88 $12.627.695
64.  Jan Pavlicek2 51 116 7 12 4 3 6.82 $54.324.284
65.  João Monteiro2 36 116 4 12 8 5 6.82 $26.529.313
66.  Paulo Pinto1 60 115 9 12 1 4 6.76 $25.194.773
67.  Leandro Sereno7 37 113 7 12 3 7 6.65 $76.236.638
68.  Roland Postle10 75 112 4 13 4 2 6.59 $86.248.370
69.  Rimantas Sagatas4 31 111 5 11 3 2 6.53 $35.183.871
70.  Vsevolod Demydov2 38 110 5 12 6 2 6.47 $47.576.209
71.  Łukasz Dudek1 66 109 4 11 1 4 6.41 $51.982.819
72.  Ioannis Dimitroglou4 67 109 3 13 8 0 6.41 $71.809.269
73.  Wouter Teuwen3 95 108 5 10 0 2 6.35 $43.013.499
74.  Ioannis Dimitroglou4 56 106 7 11 3 4 6.24 $59.383.633
75.  Leandro Sereno7 30 106 6 12 7 2 6.24 $40.989.868
76.  David Rolleston1 84 106 5 11 1 1 6.24 $18.764.763
77.  Jukka Sireni2 59 106 5 11 0 1 6.24 $33.972.941
78.  João Monteiro2 43 105 4 10 8 3 6.18 $67.508.686
79.  Róbert László2 68 104 6 10 1 6 6.12 $56.102.109
80.  Manuel Gonzalez1 1 103 3 12 14 8 6.06 $41.376.618
81.  Roland Postle10 96 101 5 10 3 1 5.94 $32.250.296
82.  Wouter Teuwen3 97 101 3 11 1 1 5.94 $5.419.749
83.  Ioannis Dimitroglou4 55 100 6 10 4 3 5.88 $52.217.629
84.  Rimantas Sagatas4 89 99 5 7 1 1 5.82 $51.393.496
85.  George Slater4 91 99 4 9 8 2 5.82 $93.491.376
86.  Alpo Kaakinen1 69 97 4 10 3 3 5.71 $13.133.148
87.  Róbert László2 62 96 7 9 0 7 5.65 $56.663.429
88.  Bert Huylebroeck1 88 93 7 10 4 4 5.47 $95.585.164
89.  Christos Bobolis4 57 93 3 11 6 0 5.47 $110.858.515
90.  Jukka Sireni2 58 92 3 8 3 1 5.41 $51.636.432
91.  Joachim Rang2 81 92 3 7 1 4 5.41 $60.729.174
92.  Yug Desai3 70 91 3 6 5 1 5.35 $53.567.101
93.  Vsevolod Demydov2 40 91 1 8 0 1 5.35 $42.638.180
94.  Christos Bobolis4 54 89 5 7 2 0 5.24 $67.491.076
95.  Frederico Neves1 42 87 2 8 3 0 5.12 $30.528.943
96.  Toygun Senler6 41 77 4 6 1 1 4.53 $35.245.452
97.  Andrea Squizzato1 79 69 4 5 0 4 4.06 $42.638.232