Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Последни менаџери со придобивката

Покажи:

 
Страница [12 3 ... 22322 22323 22324 » Брзо оди на страница:
Име на менаџер Група Достигнување Постигна
 Harvey JohnsonAmateur - 31Amateur top pit crew
(Направи го најбрзиот пит стоп во сите групи на Аматери)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:33
 Anna LemiechRookie - 50Rookie top pit crew
(Направи го најбрзиот пит стоп во сите групи на Руки)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:33
 Dario KajtPro - 21Pro fast racer
(Направи го најбрзиот круг во трка во сите групи на ГПРО)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:33
 Grzegorz ZawadaAmateur - 31Amateur fast racer
(Направи го најбрзиот круг во трка во сите групи на Аматери)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:33
 Darek KolodziejskiPro - 5Pro top racer
(Направи го најбрзото време на извозена трка во сите групи на Про)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:33
 Rainer BõkovAmateur - 19Amateur top racer
(Направи го најбрзото време на извозена трка во сите групи на Аматери)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:33
 Kuba SzajbelPro - 17Pro top qualifier
(Направи го најбрзото квалификациско време во сите групи на Про)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:32
 Martin PospíšilAmateur - 49Amateur storm
(Направи 5 последователни најбрзи круга во сезоната во Аматер група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:32
 Maciek ParuchRookie - 3Rookie storm
(Направи 5 последователни најбрзи круга во сезоната во Руки група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:32
 Samuel WalendowskyAmateur - 58Amateur executor
(Започна 5 последователни трки од пол-позиција во Аматер група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:31
 Maciek ParuchRookie - 3Rookie executor
(Започна 5 последователни трки од пол-позиција во Руки група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:31
 Leandro Ismael AlexandreAmateur - 13Berserk Amateur
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:31
 Andres LutzowRookie - 36Berserk Rookie
(Победа во 5 последователни реки во една сезона во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:31
 Joachim RangMaster - 5Untouchable Master
(Победа на 9 трки од сезоната во Мастер групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:31
 Kevin McferrinPro - 24Untouchable Pro
(Победа на 9 трки од сезоната во Про групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:31
 Roberto TamamatiAmateur - 51Untouchable Amateur
(Победа на 9 трки од сезоната во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:31
 Rambler KanaAmateur - 52Untouchable Amateur
(Победа на 9 трки од сезоната во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:31
 Csiba KrisztiánRookie - 126Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Robin GagoRookie - 55Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Javier FernándezRookie - 15Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Attila TerdikRookie - 79Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Dirk SperlingRookie - 54Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Kjell JohanssonRookie - 96Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Attila SzerdahelyiRookie - 47Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Max BekkerRookie - 60Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Alan Valentino ConvitoRookie - 134Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Eryk MaderaRookie - 1Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Ricardo LouroRookie - 14Untouchable Rookie
(Победа на 9 трки од сезоната во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Csiba KrisztiánRookie - 126Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Robin GagoRookie - 55Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Javier FernándezRookie - 15Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Attila TerdikRookie - 79Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Dirk SperlingRookie - 54Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Kjell JohanssonRookie - 96Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Attila SzerdahelyiRookie - 47Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Max BekkerRookie - 60Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Alan Valentino ConvitoRookie - 134Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Eryk MaderaRookie - 1Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Ricardo LouroRookie - 14Untouchable
(Победа на 9 трки од сезоната во било која група)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:30
 Paco RomanRetiredShepherd
(Успешно покани пријател на ГПРО кој се трка повеке од 51 трка)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:56:16
 Giovani BragaRookie - 52Rookie Grand Chelem
(Полпозиција , најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка во Руки)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:55:56
 Giovani BragaRookie - 52Grand Chelem
(Полпозиција, најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:55:55
 Airton Dos Santos AlonçoRookie - 146Rookie Grand Chelem
(Полпозиција , најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка во Руки)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:55:43
 Airton Dos Santos AlonçoRookie - 146Grand Chelem
(Полпозиција, најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:55:43
 Silvana VizcainoAmateur - 69Amateur Grand Chelem
(Полпозиција , најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка во Аматери)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:55:41
 Rafael MargaridoAmateur - 56Amateur Grand Chelem
(Полпозиција , најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка во Аматери)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:55:41
 Rafael MargaridoAmateur - 56Grand Chelem
(Полпозиција, најбрз круг, победа и водство во секој круг на една трка)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:55:41
 João GavinhosRookie - 140Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Claudia KluweRookie - 10Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Gresly BlancoAmateur - 78Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Kjell JohanssonRookie - 96Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Juan ValeraRookie - 12Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Roberto BurtaRookie - 88Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Toni Campos EstebanRookie - 150Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Alan Valentino ConvitoRookie - 134Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Jon BellAmateur - 38Drama queen
(Победа на трката со претекнување во последниот круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Pere AlmatretAmateur - 45Loyalty
(Остана со еден тим најмалку 5 сезони)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Hans LundbergAmateur - 41Loyalty
(Остана со еден тим најмалку 5 сезони)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Col BrownAmateur - 54Loyalty
(Остана со еден тим најмалку 5 сезони)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Fernando CastroAmateur - 18Loyalty
(Остана со еден тим најмалку 5 сезони)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Rambler KanaAmateur - 52Loyalty
(Остана со еден тим најмалку 5 сезони)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:56
 Kaur ÜkskaskRookie - 66Better than sex
(Се натпреварува најмлку еднаш како ГПРО поддржувач)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Andrzej PowalkaPro - 6Monster Pro car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Про групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Gastón ParisPro - 23Monster Pro car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Про групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Paulo AlmeidaPro - 14Monster Pro car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Про групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Kasper JægerAmateur - 74Monster Amateur car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Sorin FloreaAmateur - 69Monster Amateur car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Giovanni MazzanatiAmateur - 60Monster Amateur car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Colin FennerAmateur - 40Monster Amateur car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Аматер групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Alberto PellizzonRookie - 93Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Laszlo BirkasRookie - 89Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Scott BromleyRookie - 55Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Holger GosseRookie - 122Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Matteo RuffoniRookie - 12Monster Rookie car
(Највисоко ниво на болид на една трка во Руки групата)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:54
 Filippo VentimigliaRookie - 6Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Tomi ValtanenRookie - 23Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Rui PimentaRookie - 110Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Tommi TurakainenRookie - 29Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Jolantyn BoskiRookie - 168Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Davide OrlandoRookie - 88Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Arno SanctorumRookie - 82Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Luis ErnestoRookie - 8Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Robert MicheleAmateur - 5Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Wendell KillAmateur - 73Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Czuth MárkRookie - 83Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Deives CostaAmateur - 21Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Tony EarlRookie - 166Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Martin RosinaAmateur - 71Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Marco TomeiRookie - 42Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Lauren EarnestRookie - 10Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Henri MattilaRookie - 4Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Daniel RoqueAmateur - 78Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Roland KozmaAmateur - 87Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Toni KazanjyanRookie - 32Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Emma ChalkleyPro - 19Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Rafał PawłowskiRookie - 24Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Maxim BubonPro - 6Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Antonio RochaRookie - 116Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Ivo IvanovAmateur - 75Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
 Bruno CaseiroAmateur - 1Touched perfection on Brasilia - Brazil
(Направи најбрзи круг во групата во Brasilia круг)
Сезона 74, Трка 12
Вчера во 21:51:53
Страница [12 3 ... 22322 22323 22324 » Брзо оди на страница: