Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Добавувачи на гуми - статистика (Сезона 81)
(Со исклучок на Аматер и Руки)

Изберете друга сезона:

 
Набавувач на гуми Класа Менаџери Маркетшер - удел на пазарот Поени во сезоната Просек бодови/менаџер/трка
Bridgerock Bridgerock Elite 1 2.5% 49 7
Hancock Hancock Elite 5 12.5% 95 2.71
Michelini Michelini Elite 1 2.5% 14 2
Dunnolop Dunnolop Elite 1 2.5% 6 0.86
Badyear Badyear Elite 15 37.5% 77 0.73
Yokomama Yokomama Elite 2 5% 9 0.64
Contimental Contimental Elite 6 15% 23 0.55
Pipirelli Pipirelli Elite 9 22.5% 0 0

Bridgerock Bridgerock Master 2 1% 69 4.93
Michelini Michelini Master 8 4% 270 4.82
Dunnolop Dunnolop Master 20 10% 202 1.44
Hancock Hancock Master 1 0.5% 9 1.29
Badyear Badyear Master 69 34.5% 568 1.18
Yokomama Yokomama Master 73 36.5% 236 0.46
Contimental Contimental Master 7 3.5% 9 0.18
Avonn Avonn Master 14 7% 2 0.02
Pipirelli Pipirelli Master 5 2.5% 0 0
Нема добавувач Master 1 0.5% - -

Michelini Michelini Pro 1 0.1% 28 4
Hancock Hancock Pro 5 0.5% 116 3.52
Badyear Badyear Pro 78 7.8% 1348 2.49
Dunnolop Dunnolop Pro 150 15% 1456 1.41
Yokomama Yokomama Pro 480 48% 2919 0.89
Contimental Contimental Pro 26 2.6% 150 0.83
Avonn Avonn Pro 231 23.1% 808 0.52
Pipirelli Pipirelli Pro 19 1.9% 0 0
Нема добавувач Pro 10 1% - -

Bridgerock Bridgerock Сите класи 3 0.24% 118 5.62
Michelini Michelini Сите класи 10 0.81% 312 4.46
Hancock Hancock Сите класи 11 0.89% 220 2.93
Badyear Badyear Сите класи 162 13.06% 1993 1.77
Dunnolop Dunnolop Сите класи 171 13.79% 1664 1.41
Yokomama Yokomama Сите класи 555 44.76% 3164 0.83
Contimental Contimental Сите класи 39 3.15% 182 0.67
Avonn Avonn Сите класи 245 19.76% 810 0.49
Pipirelli Pipirelli Сите класи 33 2.66% 0 0
Нема добавувач Сите класи 11 0.89% - -