Статистика

Перформанси вкупни на сите времиња
Статистика на тимови
Активност во играта статистика
Статистика за форумот
Нации статистика
Други статистики
Најдобри менаџери (според највисоко ниво на болид)
Најдобри менаџери (според најдобар персонал и објекти)
Најдобри менаџери (според приходи од спонзори)
Најбогати менаџери
Добавувачи на гуми - статистика
Статистика за времето

Менаџери со најмногу трошоци
Менаџери со најмногу кругови во водство
Менаџери со најмногу освоени позиции
Менаџери со најмногу несреќи на почетокот
Менаџери со најмногу испаѓања од трка
Пласман ако сезоната беше една голема трка
Менаџери со најмногу хет-трика
Менаџери со најмногу Гранд Челем
Победа од најниска позиција
Менаџери со најмногу победи во низа
Менаџери со најмногу подиуми во низа
Менаџери со најмногу завршувања во поени во низа

Најмногу менаџери од иста резиденција
Најпопуларни бои на болидите
Сите менаџери со слика
Сите менаџери со алтер его слика
Сите менаџери со дизајнирани кациги
Најпопуларни пријатели
Статистика на достигнувањата
Персонал статистика
ГПРОподдржувачи статистика

Неодамна изменети кариери на менаџери
 
# Име на менаџер Група Ажурирано
1. Danniel Cao Amateur - 10 Денес во 17:10:32
2. Mike Bennett Master - 3 Денес во 15:16:04
3. Eugene Viljoen Amateur - 29 Денес во 14:24:38
4. Asdrúbal Corral Amateur - 35 Денес во 06:09:27
5. Demeter Muller Rookie - 111 Денес во 00:25:54
6. Amitesh Patnaik Amateur - 52 Вчера во 18:41:36
7. Manuel Sacco Amateur - 34 Вчера во 18:04:07
8. Juan Martin Amateur - 35 Вчера во 15:29:41
9. Twig Fahaji Elite Вчера во 15:12:54
10. Daniel López Fanjul Amateur - 83 Вчера во 14:31:22
11. Mike Zestas Amateur - 57 Вчера во 13:54:48
12. Zé Pedro Paula Amateur - 82 Вчера во 11:57:24
13. Jesus Brea Amateur - 16 Вчера во 11:08:08
14. Nick Butler Amateur - 32 Сеп 27 2020, 20:24:51
15. Armando Jozsef Mascolo Amateur - 17 Сеп 27 2020, 12:03:23
16. Frank Kiebler Rookie - 73 Сеп 27 2020, 11:08:42
17. Terence Hill Amateur - 54 Сеп 27 2020, 05:16:14
18. Bálint Borkovits Rookie - 131 Сеп 26 2020, 17:30:46
19. Marco Anastasi Amateur - 14 Сеп 26 2020, 13:52:44
20. Grigoris Astrapidis Rookie - 36 Сеп 26 2020, 10:18:51
21. Terence Webb Amateur - 4 Сеп 26 2020, 08:33:44
22. Leandro Silva Rookie - 125 Сеп 26 2020, 05:52:13
23. Marcus Probert Amateur - 38 Сеп 26 2020, 04:36:01
24. Marcelo Nobre Amateur - 30 Сеп 26 2020, 01:45:28
25. Markus Zrim Amateur - 56 Сеп 26 2020, 01:27:25
26. Marcelo Tavares Amateur - 60 Сеп 25 2020, 23:42:30
27. Stephen Bewers Pro - 14 Сеп 25 2020, 23:41:02
28. Paulo Guarim Amateur - 71 Сеп 25 2020, 23:27:46
29. Hernan Rodriguez Rookie - 47 Сеп 25 2020, 23:11:48
30. Tj Smith Rookie - 6 Сеп 25 2020, 22:18:49
31. Iskren Ivanov Amateur - 88 Сеп 25 2020, 21:52:04
32. Richard Luijendijk Amateur - 50 Сеп 25 2020, 21:39:36
33. Bruno Da Silva Rookie - 56 Сеп 25 2020, 18:44:45
34. Musa Yilmaz Amateur - 86 Сеп 25 2020, 18:23:49
35. Alex Brown Amateur - 13 Сеп 25 2020, 17:22:43
36. Paul Bright Amateur - 10 Сеп 25 2020, 16:27:43
37. Patrick Hertach Rookie - 116 Сеп 25 2020, 00:06:08
38. Rafael Venancio Rookie - 128 Сеп 24 2020, 15:28:15
39. Daniel Rosa Pro - 23 Сеп 24 2020, 14:34:48
40. Ethan Littlejohns Elite Сеп 23 2020, 16:23:34
41. Leo Impiglia Rookie - 87 Сеп 23 2020, 15:30:32
42. Zsolt Varga Pro - 16 Сеп 23 2020, 12:44:27
43. Dean Francis Pro - 7 Сеп 23 2020, 09:47:01
44. Aswin Witte Rookie - 138 Сеп 23 2020, 09:25:51
45. Jenne Breugelmans Pro - 15 Сеп 23 2020, 08:45:07
46. István Hengl Pro - 10 Сеп 23 2020, 07:38:43
47. Yan Chen Cheong Rookie - 52 Сеп 23 2020, 07:13:51
48. Brad Marshall Pro - 7 Сеп 23 2020, 04:51:31
49. Esteban Florentin Rookie - 28 Сеп 22 2020, 22:50:59
50. Claudio Laguna Pro - 20 Сеп 22 2020, 22:12:38
51. Fabrice Renaudet Amateur - 27 Сеп 22 2020, 21:32:42
52. Quentin Rieg Rookie - 23 Сеп 22 2020, 21:31:02
53. Renato Dell Amateur - 91 Сеп 22 2020, 21:28:29
54. Csongor Szabó Rookie - 11 Сеп 22 2020, 18:15:09
55. Stefan Gommans Master - 2 Сеп 22 2020, 17:55:57
56. Mikko Suhonen Elite Сеп 22 2020, 17:02:28
57. Bartek Nowak Amateur - 28 Сеп 22 2020, 13:42:40
58. Rafal Celejewski Pro - 22 Сеп 21 2020, 23:22:01
59. Nigel Donovan Amateur - 72 Сеп 21 2020, 22:59:07
60. Vladimir Valis Amateur - 85 Сеп 21 2020, 21:13:59
61. Wayne Laundon Amateur - 83 Сеп 21 2020, 11:27:00
62. Yakup Paçacı Pro - 11 Сеп 21 2020, 11:22:08
63. Gabriel Arbona Amateur - 11 Сеп 21 2020, 00:38:18
64. Vittorio Timpanaro Amateur - 33 Сеп 20 2020, 18:30:00
65. Jy Ryster Rookie - 7 Сеп 20 2020, 15:55:52
66. Raul Guedes Rookie - 122 Сеп 20 2020, 13:31:29
67. Mike Bell Amateur - 86 Сеп 20 2020, 12:18:06
68. Mack Cotton Amateur - 4 Сеп 20 2020, 04:39:44
69. Henrique Hughes Paunero Amateur - 57 Сеп 20 2020, 01:32:55
70. Guido Simonetta Pro - 22 Сеп 20 2020, 00:50:24
71. Jason Claydon Pro - 8 Сеп 19 2020, 23:05:01
72. Torge Thorsson Rookie - 51 Сеп 19 2020, 21:25:06
73. Anthony Jonville Amateur - 47 Сеп 19 2020, 20:09:45
74. Juha Korhonen Amateur - 60 Сеп 19 2020, 19:38:28
75. Ahmet Sonverdi Master - 4 Сеп 19 2020, 11:11:18
76. Tim Prince Amateur - 82 Сеп 19 2020, 04:15:33
77. Alexander Rowlands Amateur - 26 Сеп 19 2020, 02:04:19
78. Jorge Luis Muñoz Rookie - 82 Сеп 19 2020, 00:53:19
79. Laurent Qazar Amateur - 11 Сеп 18 2020, 22:55:49
80. Elio Nisco Rookie - 11 Сеп 18 2020, 22:36:27
81. Kuba Szajbel Elite Сеп 18 2020, 22:07:45
82. Alexander Van Akkooi Amateur - 19 Сеп 18 2020, 22:06:28
83. Cameron Halsall Amateur - 25 Сеп 18 2020, 22:06:25
84. Henrik Malmberg Pro - 9 Сеп 18 2020, 21:58:54
85. Marco Ferraz Amateur - 47 Сеп 18 2020, 19:13:09
86. Marc Meuleman Rookie - 102 Сеп 18 2020, 18:44:01
87. Alain Routhier Pro - 6 Сеп 18 2020, 18:08:00
88. Adir Babaros Rookie - 153 Сеп 18 2020, 17:22:15
89. Marco Conti Amateur - 61 Сеп 18 2020, 15:55:32
90. Xavier Porta Pro - 17 Сеп 18 2020, 15:07:28
91. Jorge Gaspar Amateur - 37 Сеп 18 2020, 08:24:59
92. Hernan Labourdette Amateur - 80 Сеп 18 2020, 04:08:38
93. Stiven Peraza Amateur - 16 Сеп 17 2020, 21:15:31
94. Rafael Margarido Pro - 2 Сеп 17 2020, 19:27:26
95. Niels Van Heijster Pro - 12 Сеп 17 2020, 10:44:33
96. Pedro Filipe Rookie - 156 Сеп 17 2020, 09:27:24
97. Andrea Squizzato Elite Сеп 17 2020, 01:20:25
98. Iveta Lazdāne Amateur - 78 Сеп 16 2020, 19:58:29
99. Bok Naai Rookie - 153 Сеп 16 2020, 17:04:42
100. Maciek Paruch Amateur - 71 Сеп 16 2020, 16:59:28