ESCUDERIA FANGIO 2

Patricio AmolioGerman Alfredo OliverSergio FerraroElvio ToledoJorge Alberto LobatoGerardo PalleiroEligio CelisObdulio CilintanoFabri SilvaAriel Fuentes

Статистика за тимотКликни за да го додадеш/отстраниш тимот од листата на наблљудувани тимови

Име на тимот: ESCUDERIA FANGIO 2
Вебсајт на тимот: Нема
Основан: Сезона 29, Трка 16
Титули: 0
Нокаут Куп победа: 0
Вкупно поени: 6,697.52
Просечно поени/трка: 8.77
Просечно поени/сезона: 149.03
Просечна позиција на табелата: 570.75
Најмногу освоени поени во една трка: 23.80 (Сезона 43, Трка 5)
Позиција во сезоната: 227
Поени во сезоната: 230.1333
Екипни придобивки:

10% отклучени

 (2/21)
Повекето членови на Елит: 0
Нови членови во Елит рангот: 0
Број на трки во кои се претстави:
Elite:0(0%)
Master:0(0%)
Pro:163(4.1%)
Amateur:2573(64.1%)
Rookie:1278(31.8%)
Кумулативни резултати:
Победи:213(5.3%)
Подиуми:560(14%)
Резултати од оваа сезона:
Победи:2
Подиуми:6
Број на поддржувачи: 0
Слободни места: 0

Членови на тимот

Место Нац Име на менаџер Група Придонес
01. Patricio Amolio Amateur - 30 20.7% (3.1%)
02. German Alfredo Oliver Amateur - 84 12% (8.8%)
03. Sergio Ferraro Amateur - 41 8.1% (2.6%)
04. Elvio Toledo Amateur - 51 3.4% (2.3%)
05. Jorge Alberto Lobato Amateur - 32 5.8% (2.3%)
06. Gerardo Palleiro Amateur - 5 0.7% (2.2%)
07. Eligio Celis Amateur - 36 11.6% (3.8%)
08. Obdulio Cilintano Amateur - 82 14.9% (3.4%)
09. Fabri Silva Amateur - 37 11% (2.3%)
10. Ariel Fuentes Amateur - 24 11.8% (2.1%)

Лого на тимот

Информација  |   Статистика на членовите  |   Достигнувања  |   Историја  |   Настани  |   Посетители
Resultados de Cada Temporada:

Temporada 73 Pos: 229 Puntos: 277.8000 - MMV: Obdulio Cilintano
Temporada 72 Pos: 297 Puntos: 234.8664 - MMV: Eligio Celis
Temporada 71 Pos: 270 Puntos: 256.6665 - MMV: Eligio Celis
Temporada 70 Pos: 317 Puntos: 224.7835 - MMV: German Alfredo Oliver
Temporada 69 Pos: 197 Puntos: 301.4834 - MMV: Obdulio Cilintano
Temporada 68 Pos: 310 Puntos: 228.0162 - MMV: German Alfredo Oliver

*MMV: Manager Mas Valioso

LAURELES

Campeonatos Rokie: 4
--------------------------
Elgio Celis (68) - Fabri Silva (69) - Ariel Fuentes (73) - Jorge Alberto Lobato (73)

Copas Rokies: 5
------------------
Ariel Fuentes (72/73) - Elgio Celis (68) - Fabri Silva (69) - Jorge Alberto Lobato (73)

*******************
* Records Personales *
*******************

Campeonato Rokie
---------------------
Elgio Celis: 4

Campeonato Amateur
------------------------
Patricio Amolio: 1

Copa Rokie
------------
Ariel Fuentes: 4

Copa Amateur:
-----------------
Patricio Amolio: 1

Máximo Puntos Rokie
------------------------
Obdulio Cilintano: 166

Máximo Puntos Amateur
---------------------------
Patricio Amolio: 112

Máximo Triunfos Rokie
-------------------------
Obdulio Cilintano / Ariel Fuentes: 15

Máximo Triunfos Amateur
----------------------------
Sergio Ferraro / Patricio Amolio 5