Технички директор: Charlie Slark

Профил на техничкиот директор

Име: Charlie Slark
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 171
Победи: 27

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 130
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 48

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Antonio Gattulli
Група: Pro - 3
Плата: $901.000
Должина на договор: 4 трки