Технички директор: Ross Pitchforth

Профил на техничкиот директор

Име: Ross Pitchforth
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 485
Победи: 17

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 92
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 77

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Mladen Stošić
Група: Pro - 4
Плата: $365.000
Должина на договор: 14 трки