Технички директор: Georgi Valentini

Профил на техничкиот директор

Име: Georgi Valentini
Националност: (Italy)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 312
Победи: 20

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 118
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 65

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Apostolis Goutzos
Група: Master - 3
Плата: $350.000
Должина на договор: 16 трки