Технички директор: Brian Slade

Профил на техничкиот директор

Име: Brian Slade
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 377
Победи: 22

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 99
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 71

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: David Panov
Група: Pro - 7
Плата: $500.000
Должина на договор: 4 трки