Технички директор: Malcom Lisles

Профил на техничкиот директор

Име: Malcom Lisles
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 388
Победи: 18

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 112
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 58

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Alexandre Reis
Група: Master - 1
Плата: $600.000
Должина на договор: 8 трки