Технички директор: Rocco Lombardi

Профил на техничкиот директор

Име: Rocco Lombardi
Националност: (Italy)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 363
Победи: 7

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 107
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 55

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Enzo Di Meo
Група: Master - 2
Плата: $460.000
Должина на договор: 9 трки