Технички директор: Joanna Goddard

Профил на техничкиот директор

Име: Joanna Goddard
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 382
Победи: 6

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 139
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 68

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Simone Scarpa
Група: Elite
Плата: $370.000
Должина на договор: 3 трки