Технички директор: John Lisles

Профил на техничкиот директор

Име: John Lisles
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 414
Победи: 18

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 119
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 60

Понуди од:

Сеуште нема понуди за овој технички директор
Вкупно понуди: 0

Испрати ја твојата понуда

Мора да бидете најавени за да можете да понудите договори
Плата по трка:  $
Плакање за потпис:  $
Бонус за победа:  $ (опционално)
Бонус по подиум:  $ (опционално)
Поени бонус:  $ (опционално)
Бонус за шампионска победа:  $ (опционално)
Број на трки во договорот:  (1 - 17)
Понуди прегледност:
Моменталната понуда кошта: $500.000 
Трошоците за следна понуда се додадени на понудата:

Забелешка:

  • Ако техничкиот директор ја прифати понудата, ке мораш да платиш компензација на твојот претходен технички директор ( 50% од целата сума што би ја исплатил до крајот и истекот на неговиот договор)
  • Ако сакате да ја смените понудата , ке мора да ја избришете старата понуда и да направите нова понуда и да платите повторно за истата