Технички директор: Andrew Judd

Профил на техничкиот директор

Име: Andrew Judd
Националност: (United Kingdom)

Информации за кариерата

Трофеи: 0
Број на ГП-а: 310
Победи: 21

Вештини на технички директор

Вкупен Коефициент (OA): 119
Лидерство: ?
И&Р механика: ?
И&Р електроника: ?
И&Р аеродинамика: ?
Искуство: ?
Пит координација: ?
Мотивација: ?
 
 
Возраст: 63

Моментални детали од договорот

Сегашен сопственик: Nagyházi Sándor
Група: Master - 5
Плата: $650.000
Должина на договор: 11 трки