Резултати од тестирањето (Група: Amateur - 72 | Сезона: 76 | Трка: 5)

Изберете друга група:  Сезона:  Трка:

# Гуми Име на менаџер Нац Најдобро време по круг Заостанување Вкупно круга
1 Pipirelli  Phil Dennis       1:14.842s  + 0.000s 100
2 Pipirelli  Marlon Feltrin Jeremias       1:19.137s  + 4.295s 99